Pilih yang mana satu?
DashboardFollow
Boleh tolong click?
ClickClick
NURIRWANE IDR™


Eeeee, selekeh betul!
Tuesday, January 15, 2013 | 10:45 PM | 2 Candy[s]


Okayy, hari ni ye anak-anak, saya nak ajar pasal adab berpakaian. Tak sanggup lagi nak tengok perempuan yang pakaian dia.... perghh! Buat aku sakit hati je bila tengok! Aku ni takadalah baik sangat, taklah sempurna pakaian aku. Ada cacat cela. Tapi... takadalah tayang 'body' then 'tunjuk' anggota-anggota tertentu. Memang sakit hati bila ada perempuan islam yang buat macam tu, ceritanya macam ni...

Tadi jalan-jalan dengan Pojie (bf aku), nampak ada sorang minah ni tengah pilih kasut kat Kluang Mall, pakaian dia ketat sangat, sangat-sangat dan sangat! rambut perang habis. Aku tercakap "sial la!" depan Pojie. Pojie pun cakap "bodoh betul." Sakit hati aku. Pakai la elok-elok sikit. Tadi aku nak cepat pun aku pakai baju lengan panjang, tudung pun main sarung je, tak gosok, seluar jeans dengan selipar. Pergi KM jugak kan? Satu tempat.

 Ya Allah, buka kan lah pintu hati diorang macam mana kau bukakan pintu hati aku :(

Potong mood aku nak keluar aman pada waktu malam di Kluang Mall. Yelah, biasanya orang yang macam tu keluar siang je, malam cuma ada parents dengan budak-budak kecik. Haishhhh, haaaaa! Tadi keluar dengan Poji, seronok sangat! Ktorang layan otak masing-masing. Semua perkataan mencarut keluar, tapi 1 ayat pun tak makan dalam. Maybe sebab dah lama tak keluar jenjalan malam. Aku keluar tadi pun terdesak, nak beli seluar sukan untuk koko hari rabu. Seluar lama tu macam ape je pakai. That's all for today!

Thankyou for reading, bagi mana yang read la.
Thankyou for watching, semua orang watching gambar kat post ni kan?

Xoxo,
Your love
Maizatul Nurirwane binti Idris








 
Maizatul Nurirwaneon Google+

❤ Freebies: Cursor


Daisypath Anniversary tickers
Sentuh sini!



Jom Exchange Banner ;)

iluvcontest
BUTIK AL_MUTTAQIN


Note: Terima kasih REVIEW Wane :)
Fiqah Hamed♥