Pilih yang mana satu?
DashboardFollow
Boleh tolong click?
ClickClick
NURIRWANE IDR™


Happy! 27/01/2013
Sunday, January 27, 2013 | 7:36 PM | 4 Candy[s]

Nak tau tak ape yang happy sangat sangat sangat, sangat la konon -.-' Menyampahh, haha. Ehhh, pagi tadi bangun dengan senyuman sebab harini nak keluar jenjalan a.k.a dating :P Alhamdulillah semua lancar. Nak tengok muka happy? :D



Weeeeeeeeeeeeee! Happy sangat, sementara tunggu Pojie sampai, main laptop dulu amil order tudung budak-budak nihhh. Kenapa pakai baju kurung? Ohhhhhh, nak pergi kenduri kahwin abang Andreaaa, Pojie la tetibe ajak. Aku pun terfikir memang nak pakai baju kurung, sebab asyik pakai seluar je -.-' Baju ulang-ulang ituuu je. Bosannnn. 

Bila Pojie sampai, aku terus lock pintu dgn pagar. Abang Andrea buat kenduri kahwin kat dewan, alaaa yang dekat dengan sekolah convent tuu *orang kluang je tau* Sampai je, nampak member-member Pojie, terus gerak sesame, eeeehhhhhh, takjadi gerak dengan diorangggg! Wan dengan awek dia sampai!!! Huahuaaa! Aku tak biase dengan budak-budak yang lain except Wan dengan awek dia, awek dia okayyy, cenginiiii (Y)

Makan-makan then salam mak Andreaa. Mak dia tanya 

Mak Andrea: "Ni kawan baby ke?"
Aku: Bukann, "Ni kawan Andreaa"
Mak Andrea: "Ohhhhh Andreaa, haha"
Aku: "Opsssss, ohhh lupe! Family Andrea panggil Andrea 'baby' :P"

Adessss, masa tu aku takleh berhenti gelak, aku lupe pulak pasal tu. Okayy, then ktorang terus pergi bandar, sebenarnya memang nak pergi bandar, apehal tah Pojie tetibe ajak pergi kenduri Andrea, tak cakap awal-awal pun, pepagi tadi baru cakap.

Okayy sampai je bandar terus pergi tempat game kat atas Kluang Mall, nak tengok aksi-aksi? :D




Rancakk betul abang kite sorang ni main tembak-tembak, haishhhhh :P Best teman dia main game, nak di katakan tipa minggu pergi tempat ni untuk hiburkan diri. Fuhhhhhhhh, then jalan-jalan kejab beli coolblog, then balik, nak tengok muka penat? Ni haaaaaaaaaaaa.


Hatiku tetap untukmu walaupun mu busy hari-hari :P Wkwkwkwkw :* I love you. Hubungan ni bukan setakat kemesraan tapi kejujuran, cewahhh -.- Pehal aku ni, geli je. Nak tau hobi dia apa? Cengini (Y)

Pojie: Awak ada RM300?
Aku: Aduhhhh tak habis-habis, yelahhhhhhhhh! *pakai seatbelt*
Pojie: Hahahahahaha.

Happy dengan awak 2 Tahun, 1 Bulan, 5 Hari :*






 
Maizatul Nurirwaneon Google+

❤ Freebies: Cursor


Daisypath Anniversary tickers
Sentuh sini!



Jom Exchange Banner ;)

iluvcontest
BUTIK AL_MUTTAQIN


Note: Terima kasih REVIEW Wane :)
Fiqah Hamed♥