Pilih yang mana satu?
DashboardFollow
Boleh tolong click?
ClickClick
NURIRWANE IDR™


Segmen blog pilihan 1st new year giveaway by Nana & Riiri
Sunday, January 13, 2013 | 1:19 AM | 0 Candy[s]


Cik Riiri tak ada follow button ke? :(



Soalan-soalan yang di berikan oleh Cik Nana & Cik Riiri:-

  • Apa yang comel / menarik / cantik / best dalam blog korang?

Yang comelnya bukan blog ni, tapi cik empunya blog ni, haha, gurau-gurau. Header kot, cer tengok header blog ni, amacam? Ada terpikat? :P Menarik colour kot, PINK! 80% gugurl suka warna pink, betul tak? :D *mengaku jela* Takbaik tau menipu.. Cantik? Takadalah cantik sangat, cantik sikit je cik blog ni :X Hahahaha, blog ni biasa je, maybe best la kot, senang hati para bloggers yang masuk terjah blog ni, cuci mata tengok header :P

  • Nyatakan kenapa blog korang yang layak menang Segmen ni?
Blog ini memang layak! Layak sangat!!!! Layak sangat masuk tong sampah!! 
Tuihh, hahaha, takadalah. Blog saya ni layak kot masuk, sebab? Sebab comel & cantik. Menarik tu tak la sangat :P Asal dapat baca tulisan sudah, saya tak suka tulisan sekerat-sekerat, suka full. BM mesti kena A+++ Kalau tak buat malu je jadi melayu!

  • Apa pula yang comel / menarik / cantik / best kat blog Nana & Riiri?
Betul ni nak tau? Betul? Okay Wanne jujur eh? 1st Wanne comment yang COMEL/ MENARIK/ CANTIK tentang blog Cik Nana. Blog Cik Nana tak berat sangat, okayy je normal bagi bloggers macam Wanne. Nana suka warna Pink kan? Jangan tipu! Seppp sikit!!! Haha. Wanne suka header Nana, taste kite lebih kurang kan? :D Comel sangat header Nana! Background pun sama polkadot! Haha, yeyyyy ada gengggg!

Ni diaa!
Cik Nana kitee~


2nd, untuk cik Riiri pulak :D Wanne suka header Cik Riiri jugak, comel je gugurl tuuu! Argh rasa nak cubit je taw! Nampaknye Cik Riiri pun suka pink jugak :D Dan K-Pop! Wuuuuuuuu, handsome betul gambar kat sidebar tu? Pakwe cik Riiri ke? :D background pun polkadot!! Yeyyy geng jugak! Comel sangat taww! *sambil angkat bakul sendiri* macam blog kite :P

Ni dia Cik Riiri kite!




Tarikh:  27/12/12 ~ 27/01/13








 
Maizatul Nurirwaneon Google+

❤ Freebies: Cursor


Daisypath Anniversary tickers
Sentuh sini!



Jom Exchange Banner ;)

iluvcontest
BUTIK AL_MUTTAQIN


Note: Terima kasih REVIEW Wane :)
Fiqah Hamed♥