Pilih yang mana satu?
DashboardFollow
Boleh tolong click?
ClickClick
NURIRWANE IDR™


Ya Allah, rezeki hari lahir.
Thursday, February 28, 2013 | 4:02 PM | 5 Candy[s]






Dapat bear dengan blouse, rezeki hari lahir :D Terima Kasih :D 
Happy Monthsary Babe :)
Friday, February 22, 2013 | 1:26 PM | 0 Candy[s]

284937_314496555316898_65235699_n_large

Wuuuuu gempak tak qoutes atas ni? :D

Hari ni 22 Feb kan? Wahhhhhh, genap 2 tahun 2 bulan aku dengan Pojie.

Alhamdulillah. 

Dia wish dulu sebelum aku, keh keh keh. Lambat 3 minit je -.-



Dia ingat! :'D

Hehe. Nak tau dia dia buat suprise ape kat aku? :P




Dia botak! Hahaha, takade la botak habis, kira macam gondol la.

Piwittttttttttttt, comel. Wakakakaka.

Tanak cakap banyak.

I love you.

HAPPY MONTHSARY babe :)
Cantik tak? Hehe.
Thursday, February 21, 2013 | 3:21 PM | 17 Candy[s]


Hari ni aku bosan sangat kat rumah, dah 4 hari tak pergi sekolah, sebab? Demam garham bongsu :(
Wuuuuu, tau tak? Tak tau pergi cari google.

Comel tak gelang bawah ni? Banyak warna aku buat.







Agak-agaknya boleh tak sponsor bende ni untuk GA/Segmen yang korang buat? Hehe.

Tak cantik mana pun, tapi bila pakai kat tangan macam-macam warna, jadi lawa :D *konon

Hek hek hek. Sejukkan hati.

Berwajah baru? Pening.
Tuesday, February 19, 2013 | 11:40 AM | 12 Candy[s]






Mintak pendapat korang pasal blog berwajah baru ni,

header tu pening la tak tau nak buat macam mane. 

Mintak sangat pendapat korang :/
So sad
Monday, February 18, 2013 | 3:54 PM | 0 Candy[s]



Assalamualaikum, fuhhhhh. Nampak tak qoutes atas tu? Ehek ehek :P Hari ni kitew tak pergi sekolah, sebab kitew demam :( Hmm hmm, kitew pergi jumpa doktor.


Shedihhhh sangat! >.<' Pojie pun demam, fuhhh. Demam sebab mandi hujan same-same. 


Yang ikhlas,

NURIRWANE IDR
GIVEAWAY GOSSIP GIRL
Sunday, February 17, 2013 | 7:44 PM | 1 Candy[s]


CLICK BANNER!



LINK FB : Wanny Bueno II




Ya Allah tabahkan kami.
| 3:30 PM | 0 Candy[s]


Ya Allah, banyak yang kami lalui. Semuanya kenangan, dia untuk aku ke? Aku untuk dia ke? Jodoh semua di tangan Allah. Allah dah tetapkan. Tepat 22hb February ni genap 2 tahun 2 bulan kami berkawan, berkawan means bersama, bersama means couple :'P Macam-macam dah jadi, paling teruk sampai kiteorang tak bertegur, paling perit yang tu la, dia buat macam tak kenal. Masa tu ada salah faham. Aku nak jadi yang terbaik untuk dia, yang boleh dengar masalah dia, yang boleh baca isi hati dia, yang boleh rasa apa yang dia rasa. Mungkinkah? Bagaimanakah? Harap-haraplahhhh :')

15/2/2013




"Kegembiraan nampak apabila senyuman di bibir terukir"

"Kenangan tak boleh di ganti dengan harga dan wang ringgit"

"Kesenangan di hati seperti keindahan awan berarak"


Ape aku merepek ni -.- itu ayat original okay! :') Do not copy from my heart. Hari ni 17/2/2013 kami sama-sama demam sebab main hujan sama-sama. Okay thanks for reading!


With love,

Nurirwane Idris


FABULOOUS GIVEAWAY
Tuesday, February 5, 2013 | 10:46 PM | 2 Candy[s]





CLICK BANNER!

SENARAI HADIAH! ARGHH MACAM NAK SEMUA! ><'

TONY MOLY LIP TINT- Cherry Pink




TONY MOLY PETITE BUNNY GLOSS BAR
random colour

TONY MOLY TOMATOX MAGIC WHITENING PACK SAMPLES

FACE MASK - random

CRYSTAL COLLAGEN EYE MASK

SKIN79 BB CREAM SAMPLES
THE FACE SHOP BIG FRESHIAN MASCARA


ETUDE HOUSE STYLING EYELINER

DONE! Follow blog dan google plus, kalau rajin follow la google plus saya jugak :P




Byebye, see you, hope dapat salah satu hadiah ni semua! :D






 
Maizatul Nurirwaneon Google+

❤ Freebies: Cursor


Daisypath Anniversary tickers
Sentuh sini!



Jom Exchange Banner ;)

iluvcontest
BUTIK AL_MUTTAQIN


Note: Terima kasih REVIEW Wane :)
Fiqah Hamed♥