Pilih yang mana satu?
DashboardFollow
Boleh tolong click?
ClickClick
NURIRWANE IDR™


Blogging since...............
Friday, March 29, 2013 | 1:54 PM | 4 Candy[s]


June 2011 - Thanks everyone for the support.






Thanks support this page too.

//Fuhh tak sangka lama jugak berblogging.
The cute, and very very cute.
| 12:50 PM | 0 Candy[s]


Haaaaa, comel tak itewwww! :D

Tumblr_mkcgdhfpjz1r2eq7no1_500_large













Haha, seronok sangat dengan Iqaa! 

Aku yang tudung biru tu, Iqaa pakai spec tu, hehe.

Aku kalau berdua je dengan dia, mesti pecah dunia ktorang.

Friendship will never end.

Aku harap aku boleh jumpa BESTFRIEND aku.

Taktau bile, aku harap-harap aku ada bestfriend satu hari nanti :')

Okay tak header?
Thursday, March 28, 2013 | 11:24 AM | 2 Candy[s]


Takada idea nak buat header ape, ade idea? Please sedekah idea :D


Semalam jalan-jalan kat Jusco Tebrau City, kat JB.

Jalan-jalan kat dalam kedai buku.

Terjumpe bende ni............



Bende ni rasenye ade jual kat semua kedai buku besar.

Kan kan?

Nak tau wane buat ape dengan bende ni?

Ini diaaaaa......

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


Cute tak Hehe. Wane suke yang hello kitty tu.

YESSS, Wane suka berseni.

Buat gelang, buat cincin.

Haaaaa lagi 1, Wane berniaga tudung.

Insyaallah mama cakap mama nak bukak kedai untuk Wane lepas SPM.

Dah bincang dengan Aunty.

AMIN! Harap-harap la jadik :D

Doakan ye, TQ!

Assalamualaikum :* Xoxo.





The momment you makes me happy.
Tuesday, March 26, 2013 | 6:50 PM | 2 Candy[s]


Malas nak cerita banyak, just tayang gambar pun dah tau cerita kan? Hehe.

I love you, thankyou sudi teman sampai awak cancel hal awak.
















THE END, and i love him, insyaallah.

Cerita sebenar...
Monday, March 25, 2013 | 12:54 PM | 2 Candy[s]


CERITA SEBENAR




p/s: Kadang-kadang ada jugak lelaki yang tak bawak kotak pensel.
Happy 2 Years 3 Months Mohamad Fauzi!
Sunday, March 24, 2013 | 5:28 PM | 0 Candy[s]

Tumblr_mk595wnrp31r1956do1_500_large

Assalamualaikum guys! Xoxo :*

22/12/2010 - 22/03/2013

Im happy with my bro, my stomach, my brain.

Kalau kau takade, aku mesti tak tentu arah.

Hopefully Allah blessing our relationship.

I wanna have 3 kids with him, Xoxo. So GATAL -,-


Celebrate kat Chicken Rice Shop je, celeb pun sebab mase 2 Years tu takbeli kek, just pergi karoke dgn jalan-jalan je.

Alhamdulillah.

Nak type panjang-panjang pun tak best jugak, sebab korang tak gemar membaca.

Hehe, aku tau, Assalamualaikum guys!

:*

Nak????????????
Friday, March 15, 2013 | 2:23 PM | 2 Candy[s]







Sape nak? Hehehehe. Ini untuk hadiah short GA kat fanpage Wane nanti,

bile genap 1000 like kat fanpage tu, baru Wane start jalankan GA.


Insyaallah, hadiah semua wane buat sendiri.

Like sini :D





Angin malam
Tuesday, March 12, 2013 | 4:04 PM | 0 Candy[s]

Tumblr_m22m87ekqz1rtp1mlo1_500_large 


Nak tengok tak seni hasil budak malas nak dengar perhimpunan rasmi hari isnin?

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Tattaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Bosan gile, tah pape je aku buat

Semalam, malam keluar dengan Pojie *yang ter ter tersayang*

Mula-mula pergi beli tudung sekolah, nak tau kenapa beli?

Aku basuh tudung sekolah, sekali dengan tudung bawal plain aku warna ijaw     

Memang ijaw abes la tudung sekolah aku.

Mase beli tu, Pojie pergi cari parking, aku beli la tudung dulu.

Tengah cari-cari ade la abang yg jage kedai ni datang.


Abg Kedai: Cari saiz ape?

Aku: M ke S ke.

Abg kedai: *caricari* dah habis la tinggal L dengan XL.

Aku: Aduhhh.

Abg kedai: Ni datang dengan sape? Ayah?

Aku: Taklah, kawan.

Abg kedai: Abang nak usha boleh? Form 5 eh?

Aku: Haaaa? Datang dengan pakwe la. A'ah form 5.

Abg kedai: Aduhhhh, sorr-sorry. Melepas.

Aku: Wkwkwkwkwkw *gelak takbenti*

Abg kedai: Nahhh, RM15 je abang kasi. Sbb tak dapat nak usha kau.

Aku: Kah kah kah *gelak besoo*

Abg kedai: Datang lagiiiiiiii ehhhhh.

Aku keluar tetiba Pojie dah tunggu, aku cerita kat Pojie, dia diammm je.

Jealous letewwww.

Aku layan ade sebab, abes takkan laa nak monyokk je muke. Nak beli tudung kan    

Jalan-jalan, then singgah maybank, aku mane reti bank in duit. 

Ape lagi, Pojie jelah yang kena.

Kiteorang jalan-jalan amik angin malam yang best.

Sambil memakai gelang tangan yang beserta loceng di beri oleh pojie kepadaku, *kecing kecing*

Haha, dah macam hantu gelang kaki

ke sana ke mari bunyi loceng.



Thanks reading!

Love you, xoxo

Ohh goshh.
Monday, March 4, 2013 | 4:48 PM | 5 Candy[s]

Tumblr_m676xnnqb71rr8xn5o1_500_large

Hello, Assalamualaikum :)

Nak story pasal bisnes tudung kite, 

kite antara penjual tudung,

tapi bukan secara online atau pun di kedai,

kite niaga di rumah, kalau ada orang nak, dia amik atau kite hantar *dah kira untung aku hantarkan

Ada yang merungut, mahal la, itu la ini laa.

Mase order tudung, confirm sangat!

Mase nak amik tudung, itu la ini lah. Lambat betul.

Macam mane bisness aku nak jalan lancar?

Betul la, banyak cabaran meniaga ni.

Aku bukan ape, cuba korang fikir or imagine ape yang aku lalui.

Hmmm, anyways, thanks read :* Xoxo.

Assalamualaikum.
Happy Birthday To Me!
Friday, March 1, 2013 | 1:58 PM | 0 Candy[s]



Hehe, comel tak gambar atas? :P



Happy Birthday? Yeah!

28 Feb is my birthday! 

Balik je sekolah, mama cakap mama nak keluar, ade hal.

Mama balik je belikan aku kek! Arghh.

Thanks mama suprisekan adik cake ni, seriously sedap sangat.

Bulan Jan, pojie cakap,

Pojie: Awak, hadiah awak lambat sikit eh?
Aku: Hadiah? Hadiah ape?
Pojie: Alahh buat-buat tak ingat pulak.
Aku: Haaaa? *betul-betul tak ingat*
Pojie: Hahahahaha.
Aku: *lame sikit* OHHHHH!!! Hahaha, tak kesah la weh.


28 Feb 2013 - 8.02 Malam.

*Aku warna biru, Pojie hijau*


Nak tau dia kasi birthday present aku ape?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Tattaraaaaaa~


Gelang silver.

Aku teringat, bukan Jan pojie ade bawak aku pergi kedai silver kat Kluang Mall,

dia tanya mana yang lawa, aku tunjuk yang ini laa. Sesaje je mase tu, aku main tunjuk je.

Tak sangka dia belikan, fuhhhhh. Comel!

Thanks pojie suprisekan aku, arghhhh sayang kau.








 
Maizatul Nurirwaneon Google+

❤ Freebies: Cursor


Daisypath Anniversary tickers
Sentuh sini!



Jom Exchange Banner ;)

iluvcontest
BUTIK AL_MUTTAQIN


Note: Terima kasih REVIEW Wane :)
Fiqah Hamed♥