Pilih yang mana satu?
DashboardFollow
Boleh tolong click?
ClickClick
NURIRWANE IDR™


Happy Birthday To Me!
Friday, March 1, 2013 | 1:58 PM | 0 Candy[s]



Hehe, comel tak gambar atas? :P



Happy Birthday? Yeah!

28 Feb is my birthday! 

Balik je sekolah, mama cakap mama nak keluar, ade hal.

Mama balik je belikan aku kek! Arghh.

Thanks mama suprisekan adik cake ni, seriously sedap sangat.

Bulan Jan, pojie cakap,

Pojie: Awak, hadiah awak lambat sikit eh?
Aku: Hadiah? Hadiah ape?
Pojie: Alahh buat-buat tak ingat pulak.
Aku: Haaaa? *betul-betul tak ingat*
Pojie: Hahahahaha.
Aku: *lame sikit* OHHHHH!!! Hahaha, tak kesah la weh.


28 Feb 2013 - 8.02 Malam.

*Aku warna biru, Pojie hijau*


Nak tau dia kasi birthday present aku ape?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Tattaraaaaaa~


Gelang silver.

Aku teringat, bukan Jan pojie ade bawak aku pergi kedai silver kat Kluang Mall,

dia tanya mana yang lawa, aku tunjuk yang ini laa. Sesaje je mase tu, aku main tunjuk je.

Tak sangka dia belikan, fuhhhhh. Comel!

Thanks pojie suprisekan aku, arghhhh sayang kau.








 
Maizatul Nurirwaneon Google+

❤ Freebies: Cursor


Daisypath Anniversary tickers
Sentuh sini!



Jom Exchange Banner ;)

iluvcontest
BUTIK AL_MUTTAQIN


Note: Terima kasih REVIEW Wane :)
Fiqah Hamed♥