Pilih yang mana satu?
DashboardFollow
Boleh tolong click?
ClickClick
NURIRWANE IDR™


Okay tak header?
Thursday, March 28, 2013 | 11:24 AM | 2 Candy[s]


Takada idea nak buat header ape, ade idea? Please sedekah idea :D


Semalam jalan-jalan kat Jusco Tebrau City, kat JB.

Jalan-jalan kat dalam kedai buku.

Terjumpe bende ni............



Bende ni rasenye ade jual kat semua kedai buku besar.

Kan kan?

Nak tau wane buat ape dengan bende ni?

Ini diaaaaa......

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


Cute tak Hehe. Wane suke yang hello kitty tu.

YESSS, Wane suka berseni.

Buat gelang, buat cincin.

Haaaaa lagi 1, Wane berniaga tudung.

Insyaallah mama cakap mama nak bukak kedai untuk Wane lepas SPM.

Dah bincang dengan Aunty.

AMIN! Harap-harap la jadik :D

Doakan ye, TQ!

Assalamualaikum :* Xoxo.











 
Maizatul Nurirwaneon Google+

❤ Freebies: Cursor


Daisypath Anniversary tickers
Sentuh sini!



Jom Exchange Banner ;)

iluvcontest
BUTIK AL_MUTTAQIN


Note: Terima kasih REVIEW Wane :)
Fiqah Hamed♥