Pilih yang mana satu?
DashboardFollow
Boleh tolong click?
ClickClick
NURIRWANE IDR™


Review 3 blogger terpantas!
Thursday, April 18, 2013 | 4:04 PM | 2 Candy[s]



TAHNIAH :)




Diana's ♥



Nama: Fatin Diana

Kak Diana ni suka tolong aku, macam-macam. Seriously.

Blog dia cun melecun! Tak berat, biase je.

Dari dulu blog dia pink,

maybe penggemar pink mcm Wane kot :3 Muehehehe.

perasan tak lagu blog dia still sama?

Maknanya dia suka lagu tu, hehe.

Dengar cerita dia baru dapat doodle baru.

Dan dia salah sorang pemenang Little Giveaway Wane kat page facebook.

Jom terjah dia, click header dia.








OUR WORLD

Nama: Ez Bil

Blog dia serba biru, fuhhhhhh, sedap mata ni memandang.

Dia ada buat resepi taw!

Pergi terjah blog dia, nampak macam sedap :D

Click header biru dia.








~#ApamGemok#~ ( Official Blog )




Nama: Ira Nur

Blog dia tema pink & unggu. Comel sangat macam strawberry! :D

Dia pun comel mcm strawberry :P

Blog ringan, dia suka cerita pasal kisah hidup dia dan perkembangan semasa.

Dia pun suka review blog orang jugak! *rasanya la kot*

Yang pastinya blog dia sangatlah pinky! :D

Click header strawberry dia untuk terjah.







 
Maizatul Nurirwaneon Google+

❤ Freebies: Cursor


Daisypath Anniversary tickers
Sentuh sini!



Jom Exchange Banner ;)

iluvcontest
BUTIK AL_MUTTAQIN


Note: Terima kasih REVIEW Wane :)
Fiqah Hamed♥