Pilih yang mana satu?
DashboardFollow
Boleh tolong click?
ClickClick
NURIRWANE IDR™


Gigi Geraham Bongsu Tumbuh?!
Thursday, May 9, 2013 | 4:55 PM | 0 Candy[s]

Gigi geraham bongsu aku tumbuh?! Aku baru form 5! Erghhhh. 

Kebanyakkan orang tumbuh umur 20an or 30an, kenapa aku 17 tahun?! 

Sebenarnya bukan nak marah, tapi this month mid year, esok exam sejarah. 

SEJARAH? Arghhh. Perit. Macam mana nak jawab with this situation?! 


Tahun ni 2013 tahun wajib lulus SEJARAH. 

Im begging you baby teeth, please be nice with me :'( 

Dah la tumbuh serentak belah kiri bawah, dengan belah kanan atas,

 bila nak kunyah makanan tak lut langsung. Hmmmm.


*maaf perkataan "aku" untuk you guys yang berumur 17 tahun ke atas*




Petua Hilang Rasa Sakit Gigi

 Cara cara menghilangkan sakit gigi : Rebus garam, air dan limau nipis yang di belah empat sehingga mendidih. Kemudian biarkannya sehingga suam dan berkumurlah sekerap yang boleh. Lakukan setiap hari sehingga sakitnya berkurangan.
Insyaallah im trying the best for this mid year examination.






 
Maizatul Nurirwaneon Google+

❤ Freebies: Cursor


Daisypath Anniversary tickers
Sentuh sini!



Jom Exchange Banner ;)

iluvcontest
BUTIK AL_MUTTAQIN


Note: Terima kasih REVIEW Wane :)
Fiqah Hamed♥